X
Política de Privacitat i cookies

Fem servir "cookies" pròpies i de tercers per elaborar informació estadística i mostrar-li continguts, serveis i publicitat personalitzada a través de l'anàlisi de la seva navegació. Si continua navegant accepta el seu ús. Més informació i canvi de configuració.

Aina Barca parla a la Joviat de Manresa del seu projecte educatiu al Nepal

La barcelonina Aina Barca - arxiu particular
26.04.2019 | 00:24 | Cultures

L'Escola d'Hoteleria de la Joviat, de Manresa, acull avui (19 h) l'acte de presentació del llibre Asha o la fuerza de la esperanza, d'Aina Barca. L'entrada és lliure, però és necessari confirmar l'assistència a la web del centre ( joviat.com).

Aina Barca és una jove barcelonina que va fundar l'ONG Família de Hetauda i l'Asha School al Nepal, que aplega nens i nenes amb discapacitat intel·lectual des de fa sis anys. La seva lluita per escolaritzar els infants oblidats s'explica en aquest text que posa sobre la taula els problemes de corrupció amb els quals ha topat el país asiàtic, així com amb l'estigna d'una societat patriarcal i que mira amb recel les estrangeres.

Actualment, l'Asha School ofereix educació especialitzada, fisioteràpia i inclusió sociolaboral a 41 nens i nenes que tenen una discapacitat a la ciutat nepalesa de Hetauda.

Cultures

EN FOTOS | El concert d'Els Sis d'Aquí

El Conservatori s´omple amb 400 entusiastes en el concert de retrobament

El World Press Photo aterra un any més al CCCB per explicar «Les històries que importen»

L´exposició mostra les millors imatges de fotoperiodisme del 2018 premiades en el prestigiós concurs homònim