Els serveis de l’àrea Social del Consell del Berguedà canvien de local

Les noves instal·lacions, al passeig de la Pau de Berga, garanteixen més privacitat i confidencialitat del servei

Professionals de l’àrea Social a les noves oficines

Professionals de l’àrea Social a les noves oficines / CC Berguedà

Redacció

Els serveis de l’àrea Social del Consell Comarcal del Berguedà s’han traslladat de la seu del carrer Barcelona de Berga a un local del passeig de la Pau (45, entresol, primera). Aquest espai havia acollit antigament les oficines de l’ens comarcal i, posteriorment, l’arxiu. L’important creixement d’aquesta àrea ha fet necessari condicionar aquest espai propietat de l’administració berguedana.

La nova ubicació garanteix una millor privacitat i confidencialitat del servei. Són unes instal·lacions a mida, renovades, que ofereixen més comoditat, que permeten la col·laboració i intervenció simultània i de suport dels professionals de forma transversal i que poden donar un tracte individualitzat en un entorn adaptat als usuaris. Disposen d’un espai de recepció, sales d’espera, una sala d’atenció amb un espai al costat per poder observar sense ser vistos, sales de reunions, una àrea de treball dels Serveis d’Infància, el Servei d’Atenció Integral LGTBI+, el Servei d’Atenció a Domicili, de Teràpia Ocupacional i una zona de treball comuna per a professionals.

S’ha prioritzat la privacitat amb espais sectoritzats i ben insonoritzats. I s’ha aprofitat al màxim l’espai existent per rendibilitzar els recursos econòmics disponibles. Per accedir als diferents serveis es recomana demanar cita trucant al telèfon 93 821 35 53.